Somogyi Gábor vagyok (f-gáz képesítéssel rendelkező) a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szakember.

Fő tevékenységünk: Klíma telepítése, tisztítása és értékesítése.

Számos márkájú berendezést forgalmazunk országosan, illetve telepítünk Tiszafüred és 100km-es vonzáskörzetében.

Ahhoz, hogy a kiválasztott helyiséget a megfelelő klíma hűtse/fűtse, nem ajánlott ránézésre, szakember segítsége nélkül választani. Az ideális berendezésnek sok szempontból meg kell felelnie a klimatizálandó tér adottságainak: a helyiségek száma, nagysága, a kívánt teljesítmény és hatásfok, a kívánt használati időtartam mind-mind olyan tényező, amit vásárláskor mindenképp figyelembe kell vennünk. Éppen ezért legjobb szakértő segítségét kérni.

Cégünk INGYENES FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST biztosít Önnek.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a megfelelő készülék kiválasztásától kezdve a beszerelésen át a garanciális javításig, karbantartásig és tisztításig minden fázisban segítjük a megrendelőt.

Legfőbb feladatunknak tartjuk, hogy segítséget nyújtsunk és megoldást találjunk minden partnerünk számára. Cégünk szerelő gárdája évek óta a klíma szektorban tevékenykedik, ezért amit kínálni tudunk megbízhatóság, pontosság, szakértelem és műszaki háttértámogatás.

Célunk, hogy a minőség és a megbízhatóság állandó szem előtt tartása mellett kiváló termékekkel, akár 10 év garanciával, versenykéses árakkal, gyors és tiszta munkával, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőink rendelkezésére.

Küldetésünk: Minőségi, korszerű, időtálló- de ezzel szemben ugyanígy megfizethető klímaberendezések installálása, karbantartása, valamint szükség esetén gyors és szakszerű javítása / szervizelése.

Keressen bizalommal!

06 70 628 7148